Urmărește Muzeul Vrancei
Caută
Close this search box.

Politica de confidentialitate

Prezenta politică de confidențialitate a fost elaborată în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016  al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Cine suntem

Autoritate : Muzeul Vrancei

Cod unic de inregistrare fiscala : 4350670

Adresa sediu : Focsani, str. Republicii nr.8, Jud. Vrancea

E-mail :[email protected]

Telefon : +40.237.222.890

Fax:+40.237.222.890

Website : https://www.muzeulvrancei.ro

Ce informații colectăm

Nu colectăm în cadrul site-ului web informații nominale despre dumneavoastră. Scopul prezentului website este strict de prezentare a activităților desfășurate de către noi, iar înregistrarea în cadrul site-ului este dezactivată.

Cum protejăm informațiile dumneavoastră

Vă oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultimă generație. Accesul la panoul de administrare al website-ului și/sau la panoul de administrare al pachetului de găzduire se face doar de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces și sunt obligate să păstreze confidențialitatea datelor.

Confidențialitatea informațiilor

Nu dezvăluim informații despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terțe persoane / entități, cu excepția instituțiilor Statului Român.

Consimțământul dumneavoastră

Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Utilizare cookie-uri

Colectăm informații nenominale de tip cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în cadrul site-ului nostru.

Informațiile nenominale colectate sunt: Browser-ul web,Limba browser-ului / sistemului de operare, Date și ora fiecărei acțiuni,Sistemul de operare, Rezoluția dispozitivului,Adresa URL de referință,Cuvinte cheie de referință,Motoare de căutare de referință,Pagina de intrare, pagina de ieșire, pagini accesate, Timpul petrecut pe fiecare pagină, Erori generate în site

 

Informare suplimentară

Pentru orice alte informații suplimentare vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail [email protected] și vom răspunde solicitării dumneavoastră în maxim 48 de ore. Răspunsul la solicitarea dumneavoastră va fi efectuat de persoana desemnată și instruită pentru implementarea regulamentului privind protecției datelor caracter personal.

Reclamații și sesizări 

În România instituția guvernamentală responsabilă reglementarea protecției datelor caracter personal se numește Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro, email [email protected]

Scroll to Top
Sari la conținut